ABOUT


Wij hebben alles in huis om onze klanten met een lach op hun gezicht weer naar buiten te laten lopen. De prachtige collecties schoenen, kleding en accessoires van exclusieve, trendy en betaalbare merken zorgen dat je je ogen uitkijkt.

U wordt met veel passie in de watten gelegd door ons team. Met een goed advies, waar wij de tijd voor nemen, helpen wij u bij het vinden van het perfecte item.

Piedi d’Oro e Piu is dé winkel waar u altijd op de hoogte bent van de laatste trends op het gebied van schoenen, kleding en accessoires voor zowel kinderen als dames . Ons team staat van dinsdag tot en met zondag met open armen voor u klaar aan de Rechtstraat 27 in Maastricht.

Voor de actuele openingstijden, het adres, de contactgegevens en de routebeschrijving verwijzen wij u graag naar onze contactpagina.

Online bestellingen uitvoeren kan, door telefonisch contact met ons op te nemen of door het versturen van een email, vergeet daarbij niet het fotonummer en de kleur door te geven.
Verzendingen binnen Europa zijn gratis! (niet geldig bij afprijzingen)

Wij zien u graag terug in onze winkel in hartje Maastricht!

Team piedi d’Oro

Wij verwerken uw persoonsgegevens volgens de AVG normen. De volledige tekst van de privacyverklaring kunt u vinden op de privacy pagina.